
Urządzenia i Akcesoria
Calamar à la coriandre et à l'ail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de coriandre fraîche équeutée15 g
-
d'ail2 gousses
-
d'huile d'olive20 g
-
de calamars coupés en anneaux ou morceaux500 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre fraîchement moulu3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
238.3 kcal /
1004.5 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1299.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja