Calamar à la coriandre et à l'ail

Calamar à la coriandre et à l'ail

3.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de coriandre fraîche équeutée
    15 g
  • d'ail
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de calamars coupés en anneaux ou morceaux
    500 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238.3 kcal / 1004.5 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1299.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...