
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de coriandre fraîche équeutée
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de calamars coupés en anneaux ou morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 238.3 kcal / 1004.5 kJ
- Białko
- 41 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 1299.8 mg