
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'eau800 g
-
de pâtes sèches aux lentilles vertes250 g
-
oignon coupé en deux½
-
gousse d'ail1
-
de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
de parmesan râpé50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
564.6 kcal /
2362.3 kJ
Białko
24.4 g
Tłuszcz
28.4 g
Węglowodany
51.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Sód
512.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Black & White
11 Przepisów
Francja
Francja