Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
TM6 TM5 TM31

Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
  • ½ oignon, coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 50 g de parmesan râpé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2362.3 kJ / 564.6 kcal
Białko
24.4 g
Węglowodany
51.4 g
Tłuszcz
28.4 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Błonnik
2.7 g
Sód
512.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy