Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    800 g
  • de pâtes sèches aux lentilles vertes
    250 g
  • oignon coupé en deux
    ½
  • gousse d'ail
    1
  • de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de parmesan râpé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 564.6 kcal / 2362.3 kJ
Białko 24.4 g
Tłuszcz 28.4 g
Węglowodany 51.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 18.3 g
Sód 512.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...