Buns au porc frits

Buns au porc frits

4.5 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pièces

Składniki

La garniture au porc
  • de viande de porc hachée
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de poivre blanc moulu
    ½ c. à café
  • d'huile de sésame toasté
    1 c. à café
  • de sauce de soja
    15 g
  • d'eau
    50 g
La pâte à buns
  • d'eau
    350 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à café
  • de farine de blé (9-10% protéines), et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'huile végétale
    5 g
  • huile végétale
    1 c. à soupe
  • de graines de sésame noir
    1 c. à café
  • de ciboules émincées finement
    15 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 153.2 kcal / 640.4 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Sód 124 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...