Babka au potimarron

Babka au potimarron

4.0 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 parts

Składniki

  • de lait et 1 c. à soupe pour la dorure
    75 g
  • de levure boulangère sèche
    3 g
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • de sel et un peu pour la crème de potimarron
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    25 g
  • œuf et 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
    1
  • de beurre mou en morceaux
    50 g
  • d'eau
    300 g
  • de potimarron en dés
    400 g
  • gousse d'ail
    1
  • de graines de courge
    3 c. à soupe
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 470 kcal / 1965 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...