Omelette de blancs d'œufs à la noix de coco

Omelette de blancs d'œufs à la noix de coco

4.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de noix de coco déshydratée et râpée (opcjonalnie) non sucrée (et 20-30 grillés pour la finition)
    60 g
  • de blancs d'œufs (environ 6 œufs)
    200 g
  • de sucre de fleur de coco
    20 - 30 g
    20 - 30 g de cassonade
  • d'eau
    300 g
  • fruits rouges frais variés pour la finition
  • fleurs comestibles pour la finition
  • sirop d'érable pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148.5 kcal / 621.1 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Sód 94.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...