Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre

Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre

4.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 45 g d'huile d'olive et 1 c. à café et 2 c. à soupe
  • 100 g de bacon coupé en morceaux
  • 325 g d'eau
  • 500 g de farine à pain
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
    4 g de levure boulangère sèche
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g de dattes dénoyautées coupées en deux
  • 100 g de fromage de chèvre en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 0.5 mg
Białko 15 g
Kalorie 2351 kJ / 562 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...