Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre

Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre

5.0 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • d'huile d'olive et 1 c. à café et 2 c. à soupe
    45 g
  • de bacon coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    325 g
  • de farine à pain
    500 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
    4 g de levure boulangère sèche
  • de sucre en poudre
    1 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 1 ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de dattes dénoyautées coupées en deux
    80 g
  • de fromage de chèvre en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 562 kcal / 2351 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 75 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 0.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...