Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 150 g di patata, pelata e a pezzi (3 cm)
- 200 g di trancio di salmone fresco, pulito, senza spine e pelle
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di scorza di limone tritata
- 20 g di capperi sott'aceto, sciaquati
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di maionese
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217.3 kJ / 291 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 718 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail di melagrana e scampi marinati (per 2 persone)
40min
Tartufini salati
3h
Dessert alla ricotta e pere in cocotte
45min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Crostata salata multicolore
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Involtini di spada al basilico
15min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Mousse di prosciutto iberico
10 min