Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 150 g di patata, pelata e a pezzi (3 cm)
- 200 g di trancio di salmone fresco, pulito, senza spine e pelle
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di scorza di limone tritata
- 20 g di capperi sott'aceto, sciaquati
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di maionese
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217.3 kJ / 291 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 718 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di ceci con vongole
40 min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5óra
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Cous cous di mare freddo
1 godz. 30 min
Crostoni saporiti
35p
Gamberi in salsa cocktail
10 min.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Mousse salmone e aneto
10 min.
Flan al salmone affumicato
45 min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Tartine tonno e ceci
30 min.