Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
TM5 TM31 TM6

Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero

4.7 (65 ocen)

Składniki

Pasta sfoglia

  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
  • 2 pizzichi di sale

Mousse al salmone

  • 70 g di salmone affumicato a listarelle
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile

Terminare la preparazione

  • semi di papavero

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
908.9 kJ / 217.3 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
16.8 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
0.5 g
Sód
0.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy