
Urządzenia i Akcesoria
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
Citronette al prezzemolo
-
spicchio di aglio½
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate1 mazzetto
-
grani di pepe bianco2
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di succo di limone spremuto fresco e filtrato30 g
-
di sale1 pizzico
Calamari
-
di calamari freschi piccoli, ad anelli650 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 pizzico
-
di olive taggiasche denocciolate100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
298.3 kcal /
1248.1 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
470.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
33 Przepisy
Włochy
Włochy