Pasticcio di baccalà
TM5 TM6

Pasticcio di baccalà

4.6 (25 ocen)

Składniki

  • 200 g di cipolle in quarti
  • 70 g di olio di oliva
  • 600 g di patate, pelate e a fette (5 mm)
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 500 - 600 g di baccalà a pezzi (3 cm)
  • 90 g di olive nere denocciolate
  • 400 g di latte
  • 65 g di burro
  • 60 g di farina tipo 00
  • 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di pangrattato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2591 kJ / 619 kcal
Białko
23.4 g
Węglowodany
39.7 g
Tłuszcz
40.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy