Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 24.94 g
- Węglowodany
- 67.26 g
- Tłuszcz
- 31.56 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Baccalà alla cappuccina
55min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Crostata di zucca all'amaretto
3u. 45min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1h 10min
Risotto con uva e funghi
30min
Quiche sedano rapa e salmone
1h 25min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Risotto autunnale
50min
Risotto con mele e funghi
40min
Riso calamari e piselli
40min