Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
TM5 TM6

Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)

4.5 (38 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
  • 120 g di cipolla a pezzi
  • ½ cucchiaino di paprica dolce
  • 1 pizzico di pistilli di zafferano
  • 60 g di passata di pomodoro
  • 350 g di brodo di pesce
  • 160 g di riso a chicco corto

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2728 kJ / 652 kcal
Białko
24.94 g
Węglowodany
67.26 g
Tłuszcz
31.56 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy