Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 24.94 g
- Węglowodany
- 67.26 g
- Tłuszcz
- 31.56 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso, verze e luganega
40 min
Minestrone di legumi con cozze
50 min
Minestra sudicia
5 Std.
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Coda di rospo all'andouille
1h 20min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Stoccafisso con i porri
50 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 min