Baccalà gratinato

Baccalà gratinato

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

Pangrattato
  • 50 g di pane secco a pezzi
Baccalà
  • 100 g di pane secco
  • 100 g di latte
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 300 g di carote a pezzi
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
Besciamella
  • 300 g di latte
  • 60 g farina
  • 30 g di burro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 200 g di panna fresca liquida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...