Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino

Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di lonza di maiale a striscioline (2 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 peperoncino rosso piccante a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1000 g di acqua
  • 240 g di riso Venere
  • 200 g di fagioli rossi in scatola sgocciolati
  • 100 g di peperone giallo pulito e a striscioline sottili
  • 200 g di pomodori a fette
  • 100 g di cipolla rossa a fette sottili

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12.6 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 20.7 g
Węglowodany 36.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...