Zuppa leggera con verdure di primavera
TM5

Zuppa leggera con verdure di primavera

4.2 (18 ocen)

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di piselli freschi, sgranati
  • 170 g di asparagi, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
  • 150 g di fave fresche, sgranate
  • 850 g di acqua
  • 1 cucchiaino di aneto secco
  • 1 pizzico di paprika dolce
  • 3 foglie di basilico fresco, lavate
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
781.2 kJ / 186.7 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
23.8 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
5.9 g
Sód
0.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy