Urządzenia i Akcesoria
Roladki z zielonego omletu z szynką i mozzarellą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
30 g liści szpinaku, świeżych
-
2 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego (opcjonalnie)
-
300 g wody
-
30 g szynki gotowanej pokrojonej w 1 cm kostkę
-
½ opakowania sera mozzarella (pół kulki, ok. 50 g), pokrojonego w paski szer. 1 cm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
450.8 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE PRZEKĄSKI I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kanapki z gofrów szpinakowych
45 min
Proteinowy sernik z jabłkami
1 godz.
Zielona shakshuka na Varomie
30 min
Mini pizze na brokułowych spodach
40 min
Zielone omleciki z Varomy
40 min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50 min
Omlet grecki
35 min
Zielone naleśniki z serkiem i szczypiorkiem
50 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min
Różowe pity z patelni z szarpanym kurczakiem
1 godz. 25 min
Omlet z brokułami i szynką
35 min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 min