Bife com couve e massa chinesa

Bife com couve e massa chinesa

4.4 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 doses

Składniki

  • couve coração só as folhas cortadas em pedaços
    300 g
  • azeite
    10 g
  • cebola cortada em lâminas (5 mm aprox.)
    50 g
  • carne de vaca s/ osso cortada em tiras (1x4 cm aprox.), seca com papel absorvente
    200 g
  • água
    620 g
  • concentrado de tomate
    20 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • cominhos
    ½ c. chá de
  • açúcar
    1 pitada de
  • paprika
    1 c. chá de
  • massa chinesa vermicelli
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 408 kcal / 1706.8 kJ
Białko 24.4 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 56.4 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 2470.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...