Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes

Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes

4.3 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • lombos de salmão s/ pele (4 unid. aprox.)
    600 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    100 g
  • concentrado de tomate
    30 g
  • alho
    2 dente de
  • mel
    10 g
  • pão ralado
    50 g
  • sal
    ¾ c. chá de
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • cebola
    70 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    30 g
  • brócolos só os floretes
    150 g
  • pimento cortado em cubos (1,5 cm aprox.)
    150 g
  • mistura de arroz selvagem
    200 g
  • água
    600 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 - 1 ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 797.3 kcal / 3335.7 kJ
Białko 48.5 g
Tłuszcz 30.9 g
Węglowodany 91.7 g
Błonnik 17.7 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 722.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...