Colombo de porc à la guyanaise

Colombo de porc à la guyanaise

4.5 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de gingembre frais râpé
    10 g
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    200 g
  • de pommes coupées en cubes
    200 g
  • de viande de porc en morceaux, découennée
    800 g
  • le jus d'un citron vert
  • de lait de coco
    200 g
  • de bouillon de volaille émietté
    1 cube
  • d'épices à colombo
    1 c. à café
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de haricots verts frais
    250 g
  • d'aubergine coupée en morceaux
    400 g
  • riz pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749 kcal / 3119.8 kJ
Białko 46.5 g
Tłuszcz 49.3 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Sód 1108.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...