Lieu à la crème de petits pois

Lieu à la crème de petits pois

4.1 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de petits pois frais écossés (environ 1100 g avec les cosses)
    400 g
    400 g de petits pois surgelés
  • de menthe fraîche équeutés, et un peu pour la finition
    5 brins
  • d'eau
    250 g
  • du poivre moulu
  • du sel
  • de beurre coupé en morceaux
    30 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • oignons fanes, coupés en deux
    2
  • pavés de lieu noir de 150 g chacun avec la peau, salés et poivrés
    4
  • de graines de sésame noir ou doré
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 309 kcal / 1292 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...