Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de morue dessalée
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 2 piments, en morceaux
- 4 tomates, coupées en deux
- 10 g d'huile
- 1 branche de thym frais, effeuillées
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1889.2 kJ / 451.5 kcal
- Białko
- 81.1 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 8795.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cabillaud au chorizo
35 min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 min
Japchae
50 min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50 min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Cari légumes au massalé
40min
Pad thaï aux crevettes
45 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min