
Urządzenia i Akcesoria
Saumon mariné et purée de carotte
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de graines de fenouil½ c. à café
-
de graines de coriandre½ c. à café
-
de gros sel3 pincées
-
de poivre sauvage3 g
-
d'huile de sésame30 g
-
de filets de saumon frais sans peau500 g
-
de carottes coupées en morceaux700 g
-
d'eau500 g
-
de pommes de terre farineuses coupées en cubes200 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
339.5 kcal /
1413.8 kJ
Białko
25.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
679.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja