
Urządzenia i Akcesoria
Crevettes à la vanille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
de carotte coupée en tronçons80 g
-
de crevettes cuites, non décortiquées700 g
-
d'huile de colza30 g
-
d'eau150 g
-
de vin blanc sec100 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
gousse de vanille fendue dans la longueur1
-
de crème liquide 35% m.g.150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
307.8 kcal /
1280 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Sód
604.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja