Crevettes à la vanille

Crevettes à la vanille

4.4 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 80 g de carotte coupée en tronçons
  • 700 g de crevettes cuites, non décortiquées
  • 30 g d'huile de colza
  • 150 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 gousse de vanille fendue dans la longueur
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 604.5 mg
Białko 18 g
Kalorie 1280 kJ / 307.8 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...