Crevettes à la vanille

Crevettes à la vanille

4.5 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de carotte coupée en tronçons
    80 g
  • de crevettes cuites, non décortiquées
    700 g
  • d'huile de colza
    30 g
  • d'eau
    150 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    1
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 307.8 kcal / 1280 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 604.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...