Conchiglioni aux blettes et au saumon

Conchiglioni aux blettes et au saumon

4.6 61 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de blettes
  • 400 g d'eau
  • 400 g de saumon frais sans la peau
  • 200 g de ricotta
  • 1 œuf
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • 80 g de parmesan râpé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 20 pâtes sèches conchiglioni
  • 300 g de sauce tomate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 41 g
Kalorie 2131 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...