Conchiglioni aux blettes et au saumon

Conchiglioni aux blettes et au saumon

4.6 56 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de blettes
    100 g
  • d'eau
    400 g
  • de saumon frais sans la peau
    400 g
  • de ricotta
    200 g
  • œuf
    1
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de parmesan râpé
    80 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • pâtes sèches conchiglioni
    20
  • de sauce tomate
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 510 kcal / 2131 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...