Poisson sauce aigre-douce

Poisson sauce aigre-douce

4.4 174 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 10 g gingembres frais
  • 60 g de sauce de soja
  • 10 g d'huile de sésame
  • 500 g de filets de julienne (voir "Conseil(s)")
  • 40 g d'oignon émincé en lamelles
  • 30 g de miel
  • 20 g de vinaigre de riz
  • 30 g de ketchup
  • 80 g d'eau
  • 10 g de fécule de maïs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1280.8 mg
Białko 26 g
Kalorie 780 kJ / 184.3 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...