Poisson sauce aigre-douce
TM6 TM5 TM31

Poisson sauce aigre-douce

4.3 (138 ocen)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de gingembre frais
  • 60 g de sauce de soja
  • 10 g d'huile de sésame
  • 500 g de filets de julienne (voir "Conseil(s)")
  • 40 g d'oignon, émincé en lamelles
  • 30 g de miel
  • 20 g de vinaigre de riz
  • 30 g de ketchup
  • 80 g d'eau
  • 10 g de fécule de maïs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
780 kJ / 184.3 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1280.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy