Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g owoców jagodowych, świeżych, np. truskawek, malin, porzeczek
- 50 g cukru
- 2 łyżeczki agaru (6 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1792 kJ / 428 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 20.9 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Żelki cytrynowo-imbirowe
1 Std. 30 Min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20min
Wystrzałowe szaszłyki owocowe
30 min
Owocowe lody na patyku
5hod. 50min
Paleo płatki śniadaniowe
40 min
Mleko kasztanowe z Nutellą®
45 min
Bento z onigiri i omletem
1 godz. 15 min
Tort z niespodzianką
12hod.
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 min
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 min
Gorąca czekolada bez laktozy
15 Min
Mąka kokosowa
4 Std.