
Urządzenia i Akcesoria
Batony z orzeszkami ziemnymi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 sztuk
Składniki
-
masła, niesolonego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia30 g
-
orzeszków ziemnych, prażonych, niesolonych35 g
-
siemienia lnianego30 g
-
daktyli, suszonych, bez pestek przekrojonych na pół170 g
-
ryżu preparowanego30 g
-
płatków owsianych, błyskawicznych90 g
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
-
soli1 szczypta
-
masła orzechowego130 g
-
syropu z agawy100 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
219 kcal /
916.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
24.7 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Batony proteinowe
3 godz. 10 min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 godz. 50 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 godz. 45 min
Batoniki musli
1 godz.
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min