Wojciech Korfel to jeden z najwybitniejszych szefów kuchni w Polsce, który zdobywał swoje doświadczenie w kultowych restauracjach Wielkiej Brytanii i Australii. Odkryj jego kolekcję zawierającą receptury na dodatki, które pozwolą wznieść Twoje dania na nowy poziom smaku i nadać makaronom, pieczywu, daniom głównym i deserom restauracyjny sznyt. Proste składniki wykorzystane w błyskotliwy sposób z zastosowaniem urządzenia Thermomix®.
Wegańska galaretka owocowa
1 godz. 15 min
Wegański żel owocowy
1 godz. 15 min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 godz. 15 min
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
24 godz. 40 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 godz. 15 min
Masło z chili i sosem Worcestershire
1 godz. 10 min
Purée z topinamburu (wegańskie)
50 min
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
10 min
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
10 min
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5 min