
Urządzenia i Akcesoria
Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje
Składniki
-
250 g malin, świeżych
-
1 laska wanilii
-
400 g mleczka kokosowego
-
1 łyżeczka agaru
-
60 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżeczki skrobi ziemniaczanej
-
3 łyżki wody
-
płatki kokosa, niesłodzone do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
237 kcal /
991.6 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
14.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6)
6 godz. 10 min
Biało-czerwony deser
7 godz.
Tartaletki z kremem czekoladowym z awokado
1 godz. 30 min
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 godz. 40 min
Deser kremowy z amaretti i grappą
35 min
Krem śmietankowy z sosem z owoców leśnych
2 godz. 45 min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 godz.
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1 godz. 40 min
Wegańskie lody bananowe z 3 składników
5 min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 godz. 30 min
Muffiny à la Snickers® z czekoladą i orzeszkami ziemnymi
40 min