Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa

Wegańska panna cotta malinowo-kokosowa

3.5 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje

Składniki

  • malin, świeżych
    250 g
    250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • laska wanilii
    1
  • mleczka kokosowego
    400 g
  • agaru
    1 łyżeczka
  • erytrytolu (patrz wskazówka)
    60 g
  • skrobi ziemniaczanej
    1 ½ łyżeczki
  • wody
    3 łyżki
  • płatki kokosa, niesłodzone do dekoracji
    wiórki kokosowe, niesłodzone, do dekoracji
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 237 kcal / 991.6 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 13.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Sód 14.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...