Urządzenia i Akcesoria
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
30 porcji
Składniki
-
90 g cukru
-
60 g orzechów laskowych
-
100 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
70 g oleju kokosowego
-
100 g mleka bez laktozy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
275 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY PODSTAWOWE II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Napój kokosowy
10 min
Napój owsiany
1 godz. 10 min
Kulki witalności
25 min
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 godz.
Bananowe kulki mocy
20 min
Lody stracciatella
8 godz. 15 min
Słodzone mleko zagęszczone
35 min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 godz. 10 min
Masło orzechowe
5 min
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min