Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
TM6 TM5

Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu

3.9 (16 ocen)

Składniki

  • 25 g koperku, świeżego, tylko liście
  • 25 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
  • 50 g soli
  • 50 g cukru
  • 10 owoców jałowca, suszonych
  • 10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
  • 100 g ginu

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
2558 kJ / 611 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
5.8 g
Sód
19427 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy