Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Sód
19427 mg
Białko
6 g
Kalorie
2558 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5 min
Cytrynowe skrzydełka z ryżem z warzywami (z osłoną noża miksującego)
40 min
Grillowane podudzia z kurczaka w glazurze z whisky
50 min
Sałatka z ośmiornicą (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
8 godz.
Pieczony boczek w pięciu smakach
9 godz. 15 min
Sałatka z wędzonym pstrągiem i sosem vinegret z mango
20 min
Perliczki pieczone z jałowcem
2 godz.
Rolada z boczku i schabu
11 godz. 40 min
Filet z białej ryby (sous-vide) z pieczonymi warzywami (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 30 min
Grillowane kotlety ze schabu z masłem pomidorowo-czosnkowym
1 godz.
Pieczona ryba po włosku z dipem z papryki i sałatką z kopru włoskiego
1 godz. 30 min
Grillowane żeberka w słodko-kwaśnym sosie BBQ
2 godz. 30 min