
Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
koperku, świeżego tylko liście25 g
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki25 g
-
soli50 g
-
cukru50 g
-
owoców jałowca suszonych10
-
nasion kopru włoskiego, suszonych10 g
-
ginu100 g
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
611 kcal /
2558 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
19427 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska