Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu

Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu

3.9 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis

Składniki

  • koperku, świeżego tylko liście
    25 g
  • skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
    25 g
  • soli
    50 g
  • cukru
    50 g
  • owoców jałowca suszonych
    10
  • nasion kopru włoskiego, suszonych
    10 g
  • ginu
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 611 kcal / 2558 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 19427 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...