Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Sód
19427 mg
Białko
6 g
Kalorie
2558 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Małże w mleku kokosowym i curry
1hod. 10min.
Policzki wołowe z purée z selera i warzywami w kremowym sosie
7hod. 30min.
Marchewkowe nachos z guacamole (TM6, TM7)
1hod. 10min.
Halloweenowe faszerowane papryki (Jack-o’-lantern)
1hod. 30min.
Wolno gotowany gulasz cielęcy z warzywami (z osłoną noża miksującego)
2hod. 45min.
Pstrągi z warzywami i sosem holenderskim
40min.
Żeberka po meksykańsku
15hod. 10min.
Królik w sosie "Marengo"
1hod. 10min.
Polędwica wołowa z warzywami
50min.
Sandacz w papilotach na parze z warzywami i sosem berneńskim
50min.
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4hod. 45min.
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50min.