Urządzenia i Akcesoria
Masło z chili i sosem Worcestershire
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
300 g
Składniki
-
3 łyżeczki kminku
-
250 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
-
15 g papryki wędzonej, mielonej
-
5 - 10 g chili, mielonego
-
15 g ketchupu
-
5 g sosu Worcestershire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
141 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
2809.3 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
70.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
45.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Włoskie masło ziołowe
5 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Dip serowy
10 min
Masło ziołowe
15 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Masło z boczkiem i cebulką
55 min
Masło pietruszkowe
10 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min