Urządzenia i Akcesoria
Masło z chili i sosem Worcestershire
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
300 g
Składniki
-
3 łyżeczki kminku
-
250 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
-
15 g papryki wędzonej, mielonej
-
5 - 10 g chili, mielonego
-
15 g ketchupu
-
5 g sosu Worcestershire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
141 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
2809.3 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
70.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
45.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos BBQ
30 min
Purée z marchewki i pieczonej papryki konserwowej
30 min
Ostry sos z bananów
35 min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Babka ziemniaczana ze śledziem
4 godz. 45 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Hummus z groszkiem
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Sos barbecue z whisky
50 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min