Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
110 g
Składniki
-
50 g papryki wędzonej, mielonej
-
35 g soli morskiej, gruboziarnistej
-
15 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
1 ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
1 ½ łyżeczki szałwii, suszonej, otartej
-
1 ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12375.5 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
821.8 kJ /
196.4 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
10 min
Twaróg
15 godz. 20 min
Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 50 min
Musztarda
36 godz. 10 min
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1 godz. 25 min
Wegański smalec
2 godz. 15 min
Pizza z klopsikami w pikantnym sosie
3 godz. 50 min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 min
Kremowy sos grzybowy na winie
30 min
Chleb żytni na zakwasie ze smalcem
16 godz. 10 min
Pikantny sos pomidorowy
30 min
Pesto szpinakowe
10 min