Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
110 g
Składniki
-
50 g papryki wędzonej, mielonej
-
35 g soli morskiej, gruboziarnistej
-
15 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
1 ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
1 ½ łyżeczki szałwii, suszonej, otartej
-
1 ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12375.5 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
821.8 kJ /
196.4 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czarne sezamki
1 godz. 50 min
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
10 min
Bulion z resztek warzyw
50 min
Syrop imbirowy
2 godz.
Marynowane warzywa
48 godz. 40 min
Zapiekanka z porem, omułkami i małżami sercówkami
2 godz. 15 min
Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw
45 min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 min
Koncentrat bulionu warzywnego z pomidorami
30 min
Omułki zapiekane z ziołową bułką tartą
1 godz. 15 min
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Pieczarki duszone ze śmietaną
30 min