
Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
110 g
Składniki
-
papryki wędzonej, mielonej50 g
-
soli morskiej, gruboziarnistej35 g
-
nasion kopru włoskiego, suszonych15 g
-
czosnku, granulowanego1 ½ łyżeczki
-
szałwii, suszonej, otartej1 ½ łyżeczki
-
rozmarynu, suszonego1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
196.4 kcal /
821.8 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
12375.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska