Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
TM6 TM5 TM31

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 800 g water
  • 200 g jasmine rice
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 20 g soy sauce
  • 1 tsp ground black pepper
  • 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
  • 20 g sesame oil
  • 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (opcjonalnie)
  • 1 Tbsp sesame seeds, for serving (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1954 kJ / 467 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
68.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
7.8 g
Sód
1291 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy