
Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (opcjonalnie) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (opcjonalnie) for serving1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
467 kcal /
1954 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
68.8 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1291 mg