
Urządzenia i Akcesoria
Garlic and Olive Conchiglie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
567.1 kcal /
2372.5 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
74.9 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
898.5 mg