Garlic and Olive Conchiglie
TM6 TM5

Garlic and Olive Conchiglie

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
  • water, for cooking pasta
  • 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
  • 320 g dried conchiglie pasta, dried
  • fine sea salt, to taste
  • ½ tsp white wine vinegar, or to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, finely grated zest only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2372.5 kJ / 567.1 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
74.9 g
Tłuszcz
23.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
5.3 g
Sód
898.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy