Urządzenia i Akcesoria
Garlic and Olive Conchiglie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
898.5 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min