Urządzenia i Akcesoria
Garlic and Olive Conchiglie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
898.5 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Courgetti Carbonara
40 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min