Urządzenia i Akcesoria
Garlic and Olive Conchiglie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
898.5 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Chicken and Mushroom Rice
55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min