Sardine and Pea Pilaf
TM6 TM5

Sardine and Pea Pilaf

4.0 (25 ocen)

Składniki

  • 100 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 2 Tbsp sultanas
  • 200 g preserved red peppers, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp dried fennel seeds
  • 1 pinch dried mint
  • 300 g basmati rice, rinsed
  • 700 g water, boiling, plus extra for soaking
  • 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 cinnamon stick
  • 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
  • 200 g frozen green peas
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • lemon juice, to taste
  • flaked almonds, toasted, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2157 kJ / 512 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy