
Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
sultanas100 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fresh sea bass fillets boneless (approx. 100 g each)6
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh spinach leaves500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
430 kcal /
1799 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
27.1 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Coconut Creamed Kale
20 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min