Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min