Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Hake and Prawn Burger
15min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h