Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
sultanas100 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fresh sea bass fillets boneless (approx. 100 g each)6
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh spinach leaves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.8 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Mint Courgettes
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min