Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
TM6 TM5

Sea Bass with Raisins and Pine Nuts

4.3 (17 ocen)

Składniki

  • 100 g sultanas
  • 50 g pine nuts
  • 50 g olive oil, plus extra for frying
  • 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
  • 120 g onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 500 g fresh spinach leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1799 kJ / 430 kcal
Białko
23.8 g
Węglowodany
22.6 g
Tłuszcz
27.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy