Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) rind removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
stale white bread torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)1
-
onions quartered120 g
-
smoked lean bacon cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms wiped clean and stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 Std. 40 Min