Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
quinoa rinsed and well drained140 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling25 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)100 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)100 g
-
white cabbage cut in thin strips (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes halved6
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
boiling water750 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Tofu stew
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Tofu stew
30 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min