Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
quinoa rinsed and well drained140 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling25 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)100 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)100 g
-
white cabbage cut in thin strips (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes halved6
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
boiling water750 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.