Urządzenia i Akcesoria
Watercress and Oat Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
olive oil plus extra for garnish30 g
-
water1200 g
-
rolled oats60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
100 g Swiss chard, large stalks removed, slicedwatercress100 g
-
pumpkin seeds toasted35 g
-
sunflower seeds toasted25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Watercress Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min