Urządzenia i Akcesoria
Watercress and Oat Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
olive oil plus extra for garnish30 g
-
water1200 g
-
rolled oats60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
100 g Swiss chard, large stalks removed, slicedwatercress100 g
-
pumpkin seeds toasted35 g
-
sunflower seeds toasted25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Celeriac and Apple Soup
55min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min