
Urządzenia i Akcesoria
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans trimmed250 g
-
courgettes250 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
iceberg lettuce cut in pieces200 g
-
rocket leaves100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
green olives, pitted100 g
Vinaigrette
-
olive oil100 g
-
balsamic vinegar glaze, raspberry50 g
-
honey30 g
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fine sea salt1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418 kcal /
1748 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
29.9 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Ratatouille
40 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min