Urządzenia i Akcesoria
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans trimmed250 g
-
courgettes250 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
iceberg lettuce cut in pieces200 g
-
rocket leaves100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
green olives, pitted100 g
Vinaigrette
-
olive oil100 g
-
balsamic vinegar glaze, raspberry50 g
-
honey30 g
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fine sea salt1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Sicilian Salad
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mediterranean Salad
25 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Detox Salad
10 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min