Pudla with Spinach and Paneer

Pudla with Spinach and Paneer

4.2 58 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pieces

Składniki

Pudla
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • spring onions cut in pieces (2 cm)
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • water
    250 g
  • chickpea flour
    200 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
Filling
  • vegetable oil plus 2 tsp for frying
    30 g
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • onions quartered
    50 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • garlic clove
    1
  • paneer cheese cut in pieces
    150 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • single cream
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 236 kcal / 987 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...