Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Mango Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
fine sea salt plus ½ tsp1 Tbsp
-
asparagus lower stems peeled800 g
-
fresh chilli halved, deseeded1
-
red onions quartered100 g
-
sunflower oil30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lime juice20 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ripe mangoes cut in pieces (3 cm)500 g
-
curly endive cut in pieces (5 cm)100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
160 g smoked turkey breast, sliced (5 mm)smoked goose breast, skin on sliced (5 mm)160 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Guacamole
5 min
Sicilian Salad
30 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Prawn Saganaki
35 min
Pomegranate Smoothie Bowl
5 min