Urządzenia i Akcesoria
Squash and Broccoli Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Dressing
-
white wine vinegar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
runny honey1 tsp
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Salad
-
red onions halved50 g
-
water700 g
-
butternut squash washed, with skin, sliced in rings (1 cm thick), then halved (approx. 400 g)4 slices
-
broccoli florets (5 cm)200 g
-
fresh spinach leaves50 g
-
red cabbage sliced (5 mm)90 g
-
sesame seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1536 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Detox Salad
10 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min