Urządzenia i Akcesoria
Squash and Broccoli Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Dressing
-
white wine vinegar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
runny honey1 tsp
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Salad
-
red onions halved50 g
-
water700 g
-
butternut squash washed, with skin, sliced in rings (1 cm thick), then halved (approx. 400 g)4 slices
-
broccoli florets (5 cm)200 g
-
fresh spinach leaves50 g
-
red cabbage sliced (5 mm)90 g
-
sesame seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1536 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Coconut Creamed Kale
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Colourful Quinoa Salad
40min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Mediterranean Salad
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Detox Salad
10min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min