Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried lentils any type (see tip)150 g
-
water plus extra for cooking pasta700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
shallot halved, to taste25 - 30 g
-
40 g olive oiltoasted sesame oil plus extra for sizzling40 g
-
salt plus extra for cooking pasta½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh oregano leaves plus 1 pinch for garnishing½ tsp
-
dried wholewheat spaghetti320 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
sesame seeds for garnishing1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387 mg
Białko
24 g
Kalorie
2565 kJ /
613 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min