
Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried lentils any type (see tip)150 g
-
water plus extra for cooking pasta700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
shallot halved, to taste25 - 30 g
-
toasted sesame oil plus extra for sizzling40 g
-
salt plus extra for cooking pasta½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh oregano leaves plus 1 pinch for garnishing½ tsp
-
dried wholewheat spaghetti320 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
sesame seeds for garnishing1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
613 kcal /
2565 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
104 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
387 mg