Urządzenia i Akcesoria
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallot halved80 g
-
olive oil20 g
-
water250 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 Tbsp
-
blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces150 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
walnut halves50 g
-
honey2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.6 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
3305.3 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min