Root Vegetable Korma with Basmati Rice
TM6

Root Vegetable Korma with Basmati Rice

3.1 (7 ocen)

Składniki

  • 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
  • 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 tsp fine sea salt
  • 7 green cardamom pods
  • 1 ½ tsp poppy seeds
  • 2 cloves
  • 250 g brown onions, quartered
  • 50 g raw cashew nuts
  • 50 g blanched almonds
  • 1 bay leaf
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1000 g water
  • 220 g basmati rice
  • 2 tsp cumin seeds
  • 400 g tinned coconut milk

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2305.6 kJ / 551.1 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
79 g
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
9.1 g
Sód
1250.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy