Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
vegetable oil plus 30 g1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
green cardamom pods7
-
poppy seeds1 ½ tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered250 g
-
raw cashew nuts50 g
-
blanched almonds50 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
ground turmeric½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice220 g
-
cumin seeds2 tsp
-
tinned coconut milk400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1250.4 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
2305.6 kJ /
551.1 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min.
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5 min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30 min.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min.
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min.