Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
vegetable oil plus 30 g1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
green cardamom pods7
-
poppy seeds1 ½ tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered250 g
-
raw cashew nuts50 g
-
blanched almonds50 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
ground turmeric½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice220 g
-
cumin seeds2 tsp
-
tinned coconut milk400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1250.4 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
2305.6 kJ /
551.1 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min