Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)300 g
-
frozen baby broad beans100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini30 g
-
olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh basil leaves5 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
garlic clove2
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
wholemeal flour2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
flatbreads vegan (see tip)4
-
tomatoes sliced250 g
-
rocket leaves25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
716 mg
Białko
17 g
Kalorie
2111 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Vegetarian Chilli
35 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Chickpea Pancakes
20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 min