Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red chilli halved1
-
Medjool dates pitted, halved50 g
-
light soy saucetamari20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
cashew butter or nut butter of choice (see tip)50 g
-
lime juice50 g
-
red cabbage cored, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
mixed seeds25 g
-
tempeh cut in 12 slices200 g
-
fresh baby spinach100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684 mg
Białko
19 g
Kalorie
2165 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min