Wersje kompatybilne
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 50 g medjool dates, pitted, halved
- 50 g cashew butter or nut butter of choice (see tip)
- 50 g lime juice
-
20
g tamari
lub light soy sauce - 20 g rice wine vinegar
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 25 g mixed seeds
- 200 g tempeh, cut in 12 slices
- 100 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 517 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 684 mg
Alternatywne przepisy
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1óra
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1óra
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50p
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45p
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50p
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45p
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1óra 30p
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40p
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25p
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40p