
Urządzenia i Akcesoria
Italian Ditalini Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
233 kcal /
975 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
427 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Almond Vegetable Crumble
7 godz.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min