Urządzenia i Akcesoria
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
427 mg
Białko
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Garlic soup
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min