
Urządzenia i Akcesoria
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
233 kcal /
975 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
427 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mushroom Stroganoff
30 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 godz. 45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min